Epo të tallet edhe Tea kështu?? Shqiptari i thotë se do ta takoj, ajo e tall keq fare: Nuk kam ça të bëj unë që të….

Epo të tallet edhe Tea kështu?? Shqiptari i thotë se do ta takoj, ajo e tall keq fare: Nuk kam ça të bëj unë që të….

Tea Trifoni vazhdimisht bën biseda me ndjekësit e saj në Instagram. Herën e fundit, ajo mori një pyetje, përgjigja e së cilës ishte kom ike dhe pak ta llëse. Duket se fansja kërkon ta takojë. Ajo i shkruan: “ O Tea të lutëm përgjigju a do vish ndonjëherë në Durrës të Bashkia?” DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Tea i përgjigjet: Në Durrës jam, por tek Bashkia s’kam c’bëj”.

Kujtojmë se Tea është pjesë e “Përputhen” on Tour dhe ka shkuar në shumë vende të Shqipërisë për të intervistuar kandidatët që duan të jenë pjesë e Përputhen 3.

Check Also

Shiti unazën e burrit për t`i blerë rroba nuses së djalit, sot nëna merr dhuratën më të çmuar

Shiti unazën e burrit për t`i blerë rroba nuses së djalit, sot nëna merr dhuratën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *