I del fotoja me Enverin, ky fëmijë sot është një nga figurat më të njohura në vendin tonë

I del fotoja me Enverin, ky fëmijë sot është një nga figurat më të njohura në vendin tonë

Arsyeja nuk ka të bëjë as me Hoxhën as me gruan e tij Nexhmijen, e cila ndodhet përkrahë tij në foto.De taji që ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve është fëmija i vogël që ndodhet krah çiftit Hoxha.Djalin e vogël që është në foto e njohim të gjithë, ai është Henri Çili. Fotoja fillimisht është pos tuar në pr ofilin e Ilir Vrenozit.
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Henri Çili ai djali 7 vjeç. P. s Fotoja super origj inale….ma dërgoi një i afërm i familjes se Çilit”, – ka shkruar ai krahas fotos.Sigurisht që nuk bën mëkat që Çili ka takuar Enver Hoxhën, madje në atë kohë “ishte fat ta takoje”. Pyetja është krejt ndryshe pse nuk ka folur kurrë Henri Çili për këtë takim?!
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Mbase sepse sot flet me për çim për atë re gjim. Fëmijë në moshën 7 vjeçare arrijnë t’i ruajnë kujtimet, apo mos vallë Henrin e kanë dety ruar dhe kjo foto është një kujtim i keq për të.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *