I moshuari 182 vjeçar tregon sekretin e jatëgjatësisë, ai ka ngrënë diçka që kurrë nuk do e hanit

I moshuari 182 vjeçar tregon sekretin e jatëgjatësisë, ai ka ngrënë diçka që kurrë nuk do e hanit

Mahashta Murasi nga qyteti i Bangalore i Indisë Veriore, sipas Librit Botëror të Rekordeve, ai është njeriu më i vjetër në planet.Ai e ka dëshmuar këtë edhe në rastin kur ka vdekur nipi i nipit të tij.

Indiani i lindur në vitin 1835, ka tërhequr vëmendjen e gjithë njerëzve në botë. Mahashta Mûrasi thuhet se ka lindur më 6 janar 1835, në Bangalore. Ai ka punuar si këpucëtar deri në vitin 1957. Kalojmë te pjesa më e rëndësishme e këtij lajmi, jetëgjatësia.Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Pyetjen e jetëgjatësisë, Murasit ja ka bërë një doktor. ‘Tërë jetën kam pirë ujë të freskët dhe jam ushqyer vetëm me fruta dhe perime.
Unë gjithmonë kam konsumuar fruta të krimbur, sepse krimbi nuk i ha frutat e helmuara. Këshilla ime është që të ushqeheni shëndetshëm për një jetë më të gjatë“,- ka thënë ai.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *