Kjo eshte shtepia luksoze që i bleu në NEW YORK Fatmir Mediu të dashurës së tij Eli Fares

Kjo eshte shtepia luksoze që i bleu në NEW YORK Fatmir Mediu të dashurës së tij Eli Fares

Dalin hapur! Shtepia luksoze që i bleu në NEW YORK Fatmir Mediu të dashurës së tij Eli Fares. Ish-ministri i Mjedisit, kreu republikan Fatmir Mediu gjatë kohës që ka qënë në krye të dikasterit të Mjedisit ka punësuar këngëtaren korçare të “serenatave”, Eli Fara.

Nuk është ndonjë qamet i madh, pasi gjithkush mund të kontribuojë për Mjedisin, por duke parë se Eli Fara më shumë qëndronte jashtë vendit, sidomos në SHBA se sa në Shqipëri, pagesa sikur ka qënë në punë nga ana e Ministrisë lë vend për dyshime. Dyshimet sipas të cilave mes tyre ka pasur më shumë se sa një lidhje epror-vartës.Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Madje disa vite më parë ishte spekuluar për një lidhje të mundshme mes këngëtares Eli Fara dhe asokohe ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu. Mirëpo, gjithçka kishte kaluar pa bujë, pasi që ishte blerë tirazhi i gjithë gazetës që e botoi skandalin. Ndërsa gazeta njoftoi se lidhja jashtëmartesore e ministrit shqiptar të Mjedisit dhe këngëtares simpatike vazhdonte me të njejtin intensitet dhe në mandatin e dytë qeverisës të PD.

Media u referohet burimeve pranë kësaj ministrie që thonë: “Është histori e vjetër kjo. Fatmiri ka kohë që është i lidhur me Eli Farën. Këtu në Shqipëri takohen rrallë, por më tepër fiksim kanë romancat në New York. Atje Eli ka një apartamentin e saj dhe ndjehen të qetë, sepse askush nuk i shqetëson si në Tiranën llafazane”. Madje nga Ministria e Mjedisit asokohe shpjegojnë me këtë lidhje dhe vizitat e shpeshta dhe të gjata të Mediut në SHBA.
Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Ku i fut dhe ndonjë takim me kongresmenë dhe e quan vizitë të suksesshme dhe në funksion të PR. Gjithsesi tashmë me sa duket është bërë e modës lidhje e politikanëve me lekë me këngëtaret, të cilat dhe i punësojnë nëpër dikasteret që drejtojnë.shikoni fotot ne vazhdim:

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *