Kjo video po bën xhiron e botës/ Tri diej në qiell, turistët mbeten pa fjalë me fenomenin e çuditshëm që ndodh

Kjo video po bën xhiron e botës/ Tri diej në qiell, turistët mbeten pa fjalë me fenomenin e çuditshëm që ndodh

Tri diej në qiell mund të jetë një fenomen që ndodh vetëm në një planet tjetër në Univers dhe jo në planetin ku jetojmë, Toka. Një fenomen spektakolar është regjistruar në videon e mëposhtme, ku një sipërfaqe me borë shihen tre diej vezullues. Një në mes dhe dy anësorë shfaqen në qiell duke i bërë turistët të çuditen.

Ky fenomen shkaktohet nga kristalet e akullit mbi të cilat drita thyhet në përputhje me rrethanat. Në mënyrë që ata të shfaqen në qiell, kristalet e akullit duhet të kenë një formë gjashtëkëndore.
Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të hapet video…

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *