Merkel mund të fundoset pas asaj që bëri gruaja që mund të marr vendin e saj? Qeshi me të madhe kur pa zonat e prekura nga reshjet e shiut

Merkel mund të fundoset pas asaj që bëri gruaja që mund të marr vendin e saj? Qeshi me të madhe kur pa zonat e prekura nga reshjet e shiut

Kancelarja gjermane Angela Merkel ka vizituar disa nga zonat më të prekura prej përmbyt jeve të javës së kaluar në landin Nordrhein-Westfalen (NRW). Ajo shoqërohej nga Armin Laschet, kryeministri i landit NRW dhe pasardhësi i mundshëm i Merkelit. Ata vizituan qytetin BadMünstereifel në rrethin Euskirchen, ku pati shumë shk atërrime.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Më parë kancelarja Merkel kishte vizituar zonat e prekura prej për mbytjeve të javës së kaluar në landin Rheinland-Pfalz, ku prej përmby tjeve kanë gjetur vde kjen 117 vetë. Kancelarja Merkel bisedoi gjatë vizitës së saj me përfaqësues të organizatave të ndihmës, me vullnetarë si dhe me banorë të zonës. Ajo vizitoi një depo ushqimesh që shpërndan furnizime për të prekurit.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Kandidati kryesor për postin e kancelarit, Armin Laschet u fundos në një sondazh si lider për menaxhimin e kr izave, pas së qeshurës së pakon trolluar gjatë një vizite në zonat e përmb ytura në perëndim të Gjermanisë.

Check Also

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta bëni më këtë

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *