Mevlan Shaba serish ne “Për’puthen”? “Me thënë të drejtën..”,

Mevlan Shaba serish ne “Për’puthen”? “Me thënë të drejtën..”,

Mevlan Shaba, ditën e sotme ka zhvilluar një intervistë online në emisionin Breaking. Aty ish- konkurrenti i “Përputhen” ka folur për muzikën, dhe dashurinë. Ai është ndalur tek Lediana, pasi gazetarja e emisionit e ngacmoi. Ajo e pyeti nëse ka shkruar më këngë për dashurinë që u krijua në emision. “Me thënë të drejtën jo. Vetëm kënga “Lediana”, dhe ajo ishte spontane.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Ai u pyet sërish lidhur me këtë këngë. Gazetarja dëshironte të dinte nëse Mevlani e këndonte këngën e saj nëpër koncerte. “Për momentin jo, se nuk më ka dalë inati me të. Ndoshta më vonë”, tha ai. Gjithashtu, Mevlani nuk ishte aspak i vendosur për vazhdimësinë e lidhjes.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…

Aktualisht të dy ata janë të ndarë, por Mevlani e la një derë të hapur, si duket shpreson se mes tyre mund të ketë dicka ose mbase cdo gje ka marre fund dhe ai po ndoshta mendon ta provoje serish kete edicion te Për’puthen, pse jo..

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *