Nëse ia doni të mirën vetes duhet ta mbani patjetër këtë lule në shtëpi, ja të mirat që sjell

Nëse ia doni të mirën vetes duhet ta mbani patjetër këtë lule në shtëpi, ja të mirat që sjell

Një prej luleve më të përshtatshme për shtëpinë me veti pastruese, antimikrobale dhe antibakteriale është zambaku i gjelbër. Sek reti është në lagështinë e madhe që kjo bimë ka dhe që në fakt shkat ërron viruset dhe bakteret që na rrethojnë. Prania e zambakëve e bën hapësirën e jetesës më të shëndetshme dhe imunitetin më të fortë. Përveç kësaj, besohet se zambaku i gjelbër, përveç pastrimit të ajrit, tërheq dhe thith energji negative nga dhoma.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Zambakun e gjelbër mund ta kultivojnë edhe ata që nuk u jepet shumë për bimët pasi nuk kërkon shumë vëmendje dhe kujdes. Mund ta mbani në dritë, por edhe në pjesë më të errëta të banesës. Nëse merr më shumë dritë, në atë rast do të prodhojë pak më shumë lule, dhe ngjyra do të jetë më intensive dhe do të duket më e harlisur.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Kjo lule toleron ndryshimet në temperaturë, por është më mirë të mbahet midis 21 dhe 30 gradë. Gjithashtu, nuk është e nevojshme të ujitet shpesh. Nuk kërkon shumë vëmendje dhe kujdes. Mund ta mbani në dritë, por edhe në pjesë më të errëta të banesës.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *