Njerëz të bllokuar në metro, makina që notojnë nën ujë! Nje tjeter shtet i gjunjezuar nga përmb.ytjet (Video)

Njerëz të bllokuar në metro, makina që notojnë nën ujë! Nje tjeter shtet i gjunjezuar nga përmb.ytjet (Video)

Ashtu si në Europë, përmbytjet po sjellin shkatërrime te medha e jetë të humbura në disa zona të Kinës. Deri më tani është raportuar për të paktën 25 viktima, ndërsa vendi më i goditur është provinca e Henan dhe qyteti i Zhengzhou. Pikërisht atje, një numër i madh njerëzish mbetën ditën e djeshme nëpër stacionet e metrosë, të cilat u përfshinë nga përmbytjet.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sek’onda qe të lexoni lajmin e plotë…


Videot e postuara në rrjetet sociale e në median lokale, tregojnë pamje të përmbytjeve masive. Ndërkohë në stacionet e metrosë, shumë njerëz mbetën të bllokuar nëpër trena, në pritje të ardhjes së ndihmës. Ndërkohë në rrrugët e shumë qyteteve, uji ka marrë përpara çfarë ka gjetur. Një video e postuar në rrjet tregon sesi makinat notojnë nën ujë.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *