Politikanja e njohur paralajmëron ‘librin e zi’ që do të tronditë kryeministrin Rama

Politikanja e njohur paralajmëron ‘librin e zi’ që do të tronditë kryeministrin Rama

Ish-deputetja e PD-së Albana Vokshi tha se opozita është duke punuar intensivisht me të gjitha strukturat për mbledhjen e informacioneve që dëshmojnë krimet elektorale në atë që tashmë quhet libri i zi i 25 prillit.
Shtyp hapesiren reklamuese me poshte dhe lexoni lajmin e plote..

Vokshi ka akuzuar kryeministrin Edi Rama si “dirigjent të kësaj ma akre”.
“Unë kam bërë disa kallëzime për shkelje flagrante të ligjit. Kam bërë kallzime për Veliajn, Lamen, Ulsi Manjën, Manastirliun. Kam bërë edhe për drejtues të tjerë. Ne kemi vepruar jo vetëm me denoncime mediatike, por edhe në mënyrë institucionale. Janë bërë mbi 150 denoncime dhe 40 kallëzime në SPAK. Nëse do marrë fund pandërshkueshmëria e atyre që janë përfshirë në krime elektorale vota e shqiptarëve do të ishte e lirë. Rama vërtetoi se është armiku më i madhi zgjedhjeve të lira dhe të ndershme. Këtu fillon edhe misioni i PD, për t’i dhënë mundësinë edhe qytetarëve të votojnë me vullnetin e tyre të lirë. Pas datës 25 prill ne kemi vijuar me denoncimet. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte qe te lexoni materialin ne vazhdim..

Jemi duke punuar intensivisht me të gjitha strukturat për mbledhjen e informacioneve që dëshmojnë krimet elektorale për të hartuar atë që tashmë quhet libri i zi i 25 prillit. Ka qenë një masakër e dirigjuar nga vetë Rama. Unë kam marrë pjesë në shumë misione të OSBE dhe togfjalëshi parti-shtet asnjëherë nuk është përdorur. Ndarja e partisë nga shteti është ajo shqetëson tashmë edhe ndërkombëtarët”, tha Vokshi për Mcn Tv.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *