Sa rre.zik.ohet Shqipëria nga var.ia.nti Del.ta? Eugena Tomini jep njoftimin e rëndësishëm që duhet ta lexojmë të gjithë

Sa rre.zik.ohet Shqipëria nga var.ia.nti Del.ta? Eugena Tomini jep njoftimin e rëndësishëm që duhet ta lexojmë të gjithë

Teksa var.ia.nti Del.ta i vir.us.it ka vënë në ala.rm botën, zëvendës ministrja e Shëndetësisë, Eugena Tomini deklaroi se edhe Shqipëria është njësoj e rre.zi.kuar si vendet e tjera.

“Del.ta po qarkullon në moshën e re dhe në popullatën e pava.ksi.nuar. Në kuadrin edhe të vir.us.eve të tjera, kur ka transemtueshmëri, ka edhe mu.ta.ci.one. Si gjithë vendet e tjera, ri.sku është i njëjtë edhe për ne. Bëjmë thirrje përkundrejt imu.ni.zmit të individëve, vak.si.na është jashtëzakonisht e mirë për të patur një kalim të lehtë. Duhet të vaks.ino.hemi dhe të respektojmë masat e dis.tan.cimit, edhe pse jemi të imu.ni.zuar.

Mbetemi në kuadrin e parashikimeve, vjeshta parashikon edhe qarkullimin e vir.use.ve të tjera. Të gjitha strukturat vendosen në ale.rt për të përballuar situatën, K0vid është ende prezent dhe është ende herët për të thënë që po shkojmë drejt fundit”, tha ajo për Vizion Plus.

Check Also

Shiti unazën e burrit për t`i blerë rroba nuses së djalit, sot nëna merr dhuratën më të çmuar

Shiti unazën e burrit për t`i blerë rroba nuses së djalit, sot nëna merr dhuratën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *