Sa të rre.zik.uar jemi ndaj variantit DELTA? Flet Brataj: Personat që kanë bërë va ksinën janë..

Sa të rre.zik.uar jemi ndaj variantit DELTA? Flet Brataj: Personat që kanë bërë va ksinën janë..

Shefi i Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj tha se vak sinimi do të ulë ndjeshëm infektimit nga varianti Delta, i cili është shumë i përhapur në Angli po shpresojme qe cdo gje do te shkoj mire nese ne kujdesemi. Ai u shpreh se personat që kanë marrë do.zën e vaks.in.ës kundër Co.vi.d-19, ka probabilitet që të jenë më të mbrojtur nga ky vir.us.Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Pyetje: A eshte problematik nga varianti Delta?
Brataj: Ne nuk flasim të jemi të mbrojtur 100%, mos të prekemi nga vir.usi dhe nëse e kemi kaluar ose jo, ne themi se një përqindje e vogël të të mbrojë nga vir.usi, p.sh. kur ke marrë vaks.in.ën ti je 70% i mbrojtur.
Në momentin që bëhen sa më shumë vaks.ini.me, aq më pak do të qarkullojë vir.usi se në të kundërt pëson mutac.ione.
Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…

Check Also

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta bëni më këtë

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *