Shpë.rthen Frrok Çupi, nxjerr “të palarat” e PD: Ka dhe nga ata që s’duan Ramën dhe…

Shpë.rthen Frrok Çupi, nxjerr “të palarat” e PD: Ka dhe nga ata që s’duan Ramën dhe…

Analisti Frrok Çupi shprehet se Partia Demokratike i ka sjellë vetëm dëme Shqipërisë. Ai ka përmendur këtu 97’, vr.asj.et e 21 Janarit, por edhe Gërdecin.

Dyrnjaja: Ju thatë që PD i ka shkaktuar dëme vendit, por ka meritat e veta.

Çupi: Po mirë le të gjejmë meritat e PD, a është 97’ meritë e PD është, po grushti i shtetit i 98 po është, është ligji i pronave që ka shkat.ërr.uar gjithë sistemin e pronave po, meritë e PD është, shkatërrimi i drejtësisë, vr.asj.a e demonstruesve në 21 janar, meritë e PD, luf.ta me bo.mba dhe molotove, Gërdeci, të gjitha merita të tyre janë.Ju ftojmë të hapni rekl.amen e mëposhtme për pak sekonda qe të lexoni lajmin e plotë…

Dyrnjaja: Po atëherë s’do kishte PD 600 mijë mbështetës.

Çupi: Ju thashë që PD ka një realitet dhe një fantazi, njerëzit që kanë jetuar në përfytyrim, ndër të cilët ca kohë kam qenë dhe unë, kanë jetuar vazhdojnë të jetojnë në përfytyrim, ka dhe shumë të tjerë që mendojnë se me PD nuk do paguajnë taksa, nuk do paguajnë drita etj që futen te 600 mijë, ka dhe njerëz aty që besojnë te demokracia, etj, ka dhe nga ata që s’duan PS dhe rrinë aty.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *