Shqiptarët E Duan Shumë/ E Gjeni Dot Se Kush Është Këngëtarja Në Foto

Shqiptarët E Duan Shumë/ E Gjeni Dot Se Kush Është Këngëtarja Në Foto

Parashqevi Simaku nje nga ikonat e medha te muzikes Shqiptare te gjithe e donin shume dhe ishte kengetarja e preferuar per te gjithe. U pëlqye dhe u duartrokit shumë.

Por pas largimit në SHBA, flitet se jeta e saj është vës htirësuar vitet e fundit. Dhe shteti shqiptar nuk është interesuar kurrë për shendetin e një prej simboleve të artit, në një kohë kur kultura dhe muzika po rrë nohet gjithnjë e më shumë nga pseudoartistë.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Është rap ortuar pak vite më parë se ajo v uan nga par aliza faciale, që i ka pr ekur gojën. Ndaj ajo nuk përformon më në sk ena me këngët e saj. Mbase nuk dëshiron për këtë arsye, që pub liku ta shohë në një gjendje ku ajo nuk mund të këndojë më. Një këngëtare e përma save si Parashqevi Simaku, megjithatë, i mungon sk enës shqiptare. Pas largimit në SHBA, në fillim të viteve ’90, ajo u rik thyer shumë rra llë. Për herë të fundit më shumë se dy dekada më parë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Nuk dihet prej vitesh më asgjë për një nga këngëtaret ikonë të vendit tonë. Edhe këtij muaji, që numëron ditët e fundit, ajo i këndoi një nga këngët simbol të rinisë së atëhershme, këngë që këndohet me nostalgji edhe sot. Sepse e tillë ishte Parashqevia, për të mbetur në ze mrat dhe memorien e popullit dhe pu blikut, ndoshta në përj etësi.

Check Also

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta bëni më këtë

A e lini celularin tuaj duke u karikuar gjatë natës? Ja pse nuk duhet ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *