Teste inteligjence/ Gjeni cila gotë ka më shumë ujë sipas jush

Teste inteligjence/ Gjeni cila gotë ka më shumë ujë sipas jush

Ka teste të ndryshme që luajnë me inteligjencën tonë dhe na bëjnë të kuptojmë sadopak se sa të zgjuar jemi. Madje ato na vënë trurin në punë që për ndonjë arsye nuk është aktiv apo fle gjumë. Një këshillë e mirë është që të merreni me sa më shumë kuice për ta zhvilluar më shumë atë.

Nëse nuk arrini t’i përgjigjeni këtij testi, përgjigjen e gjeni më poshtë: Në krahësim me objektet e tjera, kapsja e letrës zë hapësirën më të vogël.

Nëse do i hiqnit objektet nga gotat do vini re se gota B ka më shumë ujë se të tjerat.

Check Also

Ish-kreu i PD zbulon mënyrën e vetme për të rrëzuar Ramën nga pushteti

Ish-kreu i PD zbulon mënyrën e vetme për të rrëzuar Ramën nga pushteti Andrea Mano, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *