Testoni intelegjencen tuaj! Cilin numer e formoni me vetem dy levizje?

Testet nuk janë thjesht argëtuese për tu zgjidhur, por ato janë gjithashtu një mënyrë e shkëlqyeshme për të ngrohur dhe testuar aftësinë e trurit tuaj.

Sipas New York Times, “Apeli i enigmave shkon shumë më thellë sesa nxitimi i shpërblimit të dopa. minës për të gjetur një zgjidhje.

Vetë ideja për të bërë një enigmë zakonisht zhvendos trurin në një gjendje të hapur, të gjallë dhe që është në vetvete një arra. tisje e këndshme ”.

Nëse mund të lëvizni vetëm 2 shkopinj, cili është numri më i madh i mundshëm që mund të krijohet?Shikoni pergjigjen ne linkun ne vazhdim:

Përgjigja: 51,181

Shpjegim: Zhvendosni fijen e shkrepëses në krye dhe në fund nga shifra “0” në qendër dhe përdorni këto për të bërë shifrën “1” pas shifrës “8”.

Check Also

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur Valbona Selimllari, Do Mbeteni Me Gojë Hapur Kur Ta Mësoni…??

Nuk E Njeh Pla Kjen kjo grua: Nuk E Keni Idenë Se Kur Ka Lindur …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *