“Sanxhari” më në fund e hap nje profil në Instagram

Engin Akyürek, i cili qëndroi larg mediave sociale gjatë gjithë karrierës së tij, më në fund theu kokëfortësinë e tij dhe hapi një llogari në Instagram.

Aktori që bëri postimin e tij të parë 4 ditë më parë ngarkoi një nga fotot e tij të vjetra në faqen e tij me shënimin ‘#tbt’ sot. dhe mbrenda 2 orësh mori afër 100 mijë pëlqime .

 

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *