Ngushllimet e aktoreve truk per aktorin shqiptar Luran Ahmeti

 

GONCA VUSLATER per Luran Ahmetin

Zemra ime është copëtuar me këtë lajm … Ah Lüran. Kam dëgjuar muzikë deri në mëngjes dhe kam mbajtur lutjet e mia për ditët kur kemi lindur … Kur shkova në Maqedoni, ju ishit biseda më qesharake për 15 ditë.

Miku ynë aktor i është nënshtruar koronavirusit … Zoti e mëshiroftë … Falënderoj familjen e tij, miqtë dhe të gjithë ata që duan … Më vjen shumë keq .. Më vjen shumë keq # LüranAhmeti.

Sa më shumë jetë do të shkatërrohen për të ditur se kjo sëmundje është një kërcënim i tmerrshëm për shëndetin e njeriut … ah!

Hazal Kaya

Ah i Dashur … Do të më marrë malli shumë!

 

BÜLENT ŞAKRAK

Ah, shqiptar i madh … Le të jetë revolucioni i përhershëm .

 

KAAN URGANCIOĞLU

Ai ishte një njeri shumë i mirë, ju uroj durim të afërmve të tij.

 

TOLGA TEKİN

Le të jetë hapësira juaj një parajsë, i dashur im.

 

CELİL NALÇAKAN

Nuk ishte me fat të takohesha, por gjithmonë kam dëgjuar se sa person i mirë je nga miqtë e mi që e njohin … Gjithmonë e kam zili aktrimin e tij, kam dashur të luajmë së bashku, nuk ishte me fat. Zoti e bekoftë shpirtin e tij, i uroj durim familjes dhe të dashurve të tij. Unë jam shumë i trishtuar.

 

CEYDA ATEŞ

I dashuri im Luran … Lamtumirë, nuk do t’i harroj ditët tona në Rumelia dhe Maqedoni … Le të jetë hapësira juaj një parajsë …

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *