Perfundon lidhja mes dy aktoreve te njohur

Pas nje lidhje te gjate disa vjecare mes Rıza Kocaoğlu dhe  Hazal Subaşı , ky i pari deklaroi se perfundimisht lidhja e tyre ka perfunduar.

Rıza Kocaoğlu njoftoi se ata i dhanë fund marrëdhënies së tyre me të dashurin e tij Hazal Subaşı.

Rıza Kocaoğlu deklaroi keshtu:  “Na është dashur të ndajmë kete lajm edhe nëse nuk duam ta mbajmë agjendën të zënë në këto ditë, kur bota dhe vendi ynë po kalojnë procese shumë të vështira dhe po pësojnë humbje të dhimbshme.

Ne presim të njëjtën mirkuptim nga miqtë tanë. Faleminderit për ndjeshmërinë tuaj në këtë proces.

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *