Shtepia ime Fat im – Episodi 50 (29.03.2021)

Bazuar në një ngjarje të vërtetë…

Çfarë mund t’a detyrojë një nënë të “braktisë” vajzën e saj dhe ta lërë atë në një shtëpi tjetër?

Zejnep ndodhet gjithmonë në mes të dy botëve krejt të ndryshme.

Një udhëtim për të gjetur rrënjët ku ka lindur!

Një dashuri e pamundur, por shumë e zjarrtë mes Zejnepit dhe Mehdiut!

Shtepia ime Fat im – Episodi 50 (29.03.2021)

Shikim te Kendshem…

Check Also

Shtepia ime, Fati im – Promo Episodi 63

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *