Neslihan Atagül shkon në Angli për kurim

Neslihan Atagül, i cili ka kohë që po lufton me sindromën e zorrëve, shkoi në Angli për kurim.

Neslihan Atagül, e cila humbi peshë shpejt për shkak të Sindromës së Zorrëve të Rrjedhura, u largua nga seriali televiziv ‘Vajza e Ambasadorit’, në të cilin ajo luajti me këshillën e mjekut të saj.
Aktorja, e cila ka qenë në shtëpi për një kohë, shkoi në Angli për kurim.

Atagül, i cili bëri një seri testesh për sëmundjen e tij në Angli, filloi një trajtim të ri me diagnozën e mjekëve pasi mori rezultatet.

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *