Lufta e Trendafilave – Episodi 94

“Lufta e trëndafilave” është një serial ku Gylru, një vajzë e re nga periferia që është rritur si shërbyese në vilën ku punonte i ati, ka thurur plot ëndrra kopshteve të mahnitshme të asaj rezidence.

Një njeri në veçanti ajo e admiron pa masë, quhet Gylfem Sipahi, vajza e bukur e familjes ku punon, admirim i cili shndërrohet në zili e lakmi, kur ajo rikthehet në vilë pas disa vitesh.

Por, një ditë, rruga e Gylrusë kryqëzohet me atë të njeriut që Gylfemi e ka pasur gjithmonë pikë të dobët, Omer Hekimollu.

Ky takim trazon shpresa, ëndrra dhe të vërteta të pathëna, prej të cilave merr udhë “lufta e trëndafilave”. E nga kjo luftë nuk shpëton dot kush…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *