Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara në Turqi, “Emri im është engjëll”.

Për shikuesit e këtij seriali epizodat në vazhdim do sjellin momente të lumtura nga dy familjet kryesore të serialit.

Gjatë epizodave në vazhdim ”Meleku” dhe “Halili” do të martohen pas shumë vështirësive. Për martesën e tyre do organizohet në festë madhe.

Check Also

Ebru Sahin arrin të marrë vëmendje edhe duke mos dalë nga shtëpia!

Po, është e vërtetë ajo që lexuat! Ebru Sahin arrin të marrë vëmendje edhe pa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *