Emri im eshte Engjell – Episodi 226 (martesa e Halilit me Melekun)

Emri im është Melek, i cili theksoi se amësia nuk është të heqësh dorë pavarësisht nga të gjitha vështirësitë, por duke u kapur pas jetës për fëmijët.

Bëhet fjalë për rindërtimin e jetës së Melek me familjen dhe fëmijët e tij. Në serialin ku Nehir Erdogan i jep jetë personazhit të Engjëllit, vëmendja tërhiqet nga lufta e një nëne për të mbijetuar dhe lufta e saj për mbijetesë me tre fëmijët e saj.

Më e çmuara e Melekut në jetë: fëmijët e saj …

Ndërsa Melek po kthehet në shtëpinë e babait të tij me tre fëmijët e tij për shkak të përvojave të tyre, ai do të luftojë me autonominë dhe rebelimin e vajzës së tij Defne (Rabia Soytürk), e cila është e lartë nga njëra anë, dhe nga ana tjetër, ai do të merren me atë që i ndodhi djalit të tij Kerem (Ulvi Kahyaoğlu) për shkak të dashurisë së tij për futbollin dhe qëndrimit të tij luftarak.

Djali i tij i vogël, Seyit Ali (Poyraz Ar), nga ana tjetër, gjithmonë do të ketë sukses të jetë një burim gëzimi për nënën e tij me karakterin e tij të gjallë që gjen diçka për të qenë i lumtur në çdo situatë.

Emri im eshte Engjell – Episodi 226 (12.04.2021)

Check Also

Emri im eshte Engjell

Emri im eshte Engjell – Episodi 234

Emri im është Melek, i cili theksoi se amësia nuk është të heqësh dorë pavarësisht …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *