Shtepia ime Fat im – Episodi 69 (20.04.2021)

Bazuar në një ngjarje të vërtetë…

Çfarë mund t’a detyrojë një nënë të “braktisë” vajzën e saj dhe ta lërë atë në një shtëpi tjetër?

Zejnep ndodhet gjithmonë në mes të dy botëve krejt të ndryshme.

Një udhëtim për të gjetur rrënjët ku ka lindur!

Një dashuri e pamundur, por shumë e zjarrtë mes Zejnepit dhe Mehdiut!

Shtepia ime Fat im – Episodi 69 (20.04.2021)

Shikim te Kendshem…

Check Also

Shtepia ime Fat im – Episodi 83

Bazuar në një ngjarje të vërtetë… Çfarë mund t’a detyrojë një nënë të “braktisë” vajzën …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *