“Enderi” i pashëm kështu duket sot në moshën 53 vjeçare

Seriali “Jetë e hidhur” ka qenë seriali i parë turk i transmetuar në Kosovë, që për një kohë shumë të shkurtër ka bërë për vete publikun kosovar.

Shumica e aktorëve që kanë qenë pjesë e serialit kanë lënë gjurmë pas vetes, dhe kanë mbetur të paharruar për një kohë të gjatë.

Oguz Galeli, aktori i cili i dha jetë përsonazhit të Enderit një djalë i pashëm e i pasur, i cili me çdo kusht donte të merrte atë që e dëshironte, u bë i njohur në trevat shqiptare.

Pas këtij seriali “Enderi” vazhdoi karrierën e tij edhe në Gjermani dhe Belgjikë si pjesëmarrës i  disa projekteve kinematografike. Ndryshe aktori, veç botës së filmit ai ka edhe një biznes të vetin. Kompania e tij përgatit mbështjellësit për smartfonë dhe tabletë si dhe kuleta e aksesorë të tjerë në firmën MiKE GALELi. Por, se si duket ai sot si 53 vjeçar dhe sa ka ndryshuar, keni mundësi ta shihni në disa foto

 

Check Also

‘’Halili’’ martohet në jetën reale me nënën e ”Seit Aliut”

Aktori i njohur turk, Kutsi i njohur si ”Halili” nga seriali ”Emri im është engjëll” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *