Kudo Bashk – Episodi 12

Një dyshe e pandashme Selin – Demir, të cilët nuk mund të evitojnë dot njri-tjetrin si në shtëpi ashtu dhe në pune.

por ata nuk mund të evitojne as kiminë e pashmangshme që lind mes një biznesmeni simpatik, pasionant, të rreptë dhe një vajze të bukur, kreative dhe arkitekte e talentuar.

Komedia romantike më e bukur e vitit me Aybuke Pusat dhe Furkan Andic.

Kudo Bashk – Episodi 12 (22.04.2021)

Check Also

Kudo Bashk – Episodi 24

Një dyshe e pandashme Selin – Demir, të cilët nuk mund të evitojnë dot njri-tjetrin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *