Çaji që kushton më shumë se ari, 200 dollarë për gram

Një hotel luksoz në Londër po shërben filxhanin e çajit më të shtrenjtë në Britaninë e Madhe. “Rubens” pranë Buckingham Palace në Londër të ofron Golden Tips. Kushton 200 dollarë për gram, gati katër herë më shumë se çmimi i arit.

Çfarë e bën kaq të kushtueshme?

Çaji është rritur në Sri Lanka, mblidhet kur kushtet janë perfekte dhe thahet në një copë kadifeje.

Check Also

DHANË SHPIRT NË MES TË RRUGËS NË GJERMANI, NESËR U JEPET LAMTUMIRA E FUNDIT TRE SHQIPTARËVE NGA E NJËJTA FAMILJES: TË ALLAHUT JEMI DHE TE AI KTHEMI!

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *