MADHËSHTORE: LABINOT TAHIRI DO TË NDËRTOJ SPITAL PËR SËMUNDJEN E LEUKEMISË NË KOSOVË (VIDEO)

Ky është postimi i plotë i Labinot Tahirit në faqen e tij zyrtare në Facebook: Përshëndetje shqiptarë! A jeni këtu ju që keni ba peticione koti për mua…?!

Tani është koha të filloni një peticion tjetër, që do të na ndihmonte te gjithëve, nje peticion për ta ndërtuar një spital dhe për blerjen e aparaturës se fundit që nevojitet ta mjekojmë LEOUKEMINË NË KOSOVË, në këtë mënyre paratë mbesin ne vendin tone. Pres tash që të më perkahni përsëri ju PORTALE që shume shpesh përpiqeni të më denigroni e të më nxirrni keq para popullit, por ate mundësi nuk e keni se veprat e mira qe i kemi bërë NE (Une dhe njerëzit vullnet mire) nuk fjalë boshe si ato qe shkruani ju!

Të dashur qytetarë, dua ta nisi iniciativen që SPITALI ME QENË I VEQANTË DHE TË NDERTOHET NË FERIZAJ me qëllim që të kanë mundesi nga të katër anët e trojeve tona të shërohen aty. Do t’i shoh të gjitha mundesitë se si mund të realizohet, kush do ta bëjë projektin më të mirë, si dhe me strukturat udhëheqëse do të bisedojmë për ta zgjedhur vendin e duhur.

Së bashku me shqiptarët anekënd botës do te mbledhim paratë, gjithashtu edhe shteti do të jetë kontributdhënës për ta perfunduar këtë detyrë madhore dhe hyjnore për të shpëtuar fëmijët e Kosoves. Labinot Tahiri Ferizaj, Kosovë e Shqipërisë.

Check Also

DHANË SHPIRT NË MES TË RRUGËS NË GJERMANI, NESËR U JEPET LAMTUMIRA E FUNDIT TRE SHQIPTARËVE NGA E NJËJTA FAMILJES: TË ALLAHUT JEMI DHE TE AI KTHEMI!

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *