DHANË SHPIRT NË MES TË RRUGËS NË GJERMANI, NESËR U JEPET LAMTUMIRA E FUNDIT TRE SHQIPTARËVE NGA E NJËJTA FAMILJES: TË ALLAHUT JEMI DHE TE AI KTHEMI!

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre shqiptarëve nga e njëjta familjes: Të Allahut jemi dhe te ai kthemi!

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre shqiptarëve nga e njëjta familjes: Të Allahut jemi dhe te ai kthemi!

Dhanë shpirt në mes të rrugës në Gjermani, nesër u jepet lamtumira e fundit tre shqiptarëve nga e njëjta familjes: Të Allahut jemi dhe te ai kthemi!
Nesër nga ora 16:00 në fshatin e Rahovicë të Ferizajt do të mbahet ceremonia e v ar rimit të tre anëtarëve të një familje , që vdi qen trag jik isht në një a ksident në Gjermani.

Check Also

MADHËSHTORE: LABINOT TAHIRI DO TË NDËRTOJ SPITAL PËR SËMUNDJEN E LEUKEMISË NË KOSOVË (VIDEO)

Ky është postimi i plotë i Labinot Tahirit në faqen e tij zyrtare në Facebook: …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *