Nuk do ta besoni sa vjet i ka “Seit Aliu”

Në njërin prej roleve kryesore në serialin “Emri im është engjëll” është Mehmet Çevik në rolin e “Seit Aliut”.  Në këtë serial aktori luan rolin e babait që nuk kursen asgjë nga vetja por, që dashurinë që e ka për ta raste raste nuk e shpreh.

Aktori me rolin e tij arriti që shumë shpejt të pëlqehet, por kush është ai jashtë serialit?

Mehmet Çevik është 59-vjeçar, ai u lind në Elbistan. Ai u diplomua në Fakultetin e Gjuhës, Historisë dhe Gjeografisë në Universitetin e Ankarasë. Departamenti i Teatrit. Aktori luajti në shumë role të serialave dhe filmave turk.Më poshtë i gjeni disa fotografi nga përditshmëria e aktorit.

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *