Ebru Sahin arrin të bëjë këtë bamirësi falë veshjeve të saj

Ebru Sahin, aktorja shumë e pëlqyer nga publiku shqiptar dhe jo vetëm, ka arritur që të bëjë bamirësi falë veshjeve të saj. Ajo dhuroi fustanin e saj Raşit Bağzıbağlı, të cilin e veshi në premierën në Kanë.

Fitimi do të shkojë për Fondacionin e Edukimit Turk, falë të cilës u arrit që të paguhej edukimi mujor i 34 vajza të vogla.
Ebru dhuroi edhe shume aksesorë dhe veshje të tjera të saj në mënyrë që tu vinte në ndihmë vajzave të reja për tu edukuar, si një nismë për 8 Marsin.

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *