Seriali ME FAL – Episodi 1979 ( 11.03.2021)

Feride dhe Cüneyt luajnë rolet kryesore, nga njëra anë, dhe Bahar dhe Kemal nga ana tjetër.

Kemal dhe Cüneyt luajnë dy vëllezër e motra dhe të dy përpiqen të martohen me vajzën që duan. Në pjesët e mëvonshme të serisë, Kemal u përball me vështirësi të mëdha dhe arriti të martohej me Bahar dhe gjithashtu kishte një fëmijë.

Cuneyt sapo ka qenë në gjendje ta bindë Feriden të martohet. Ai sapo ka mësuar që Feride Eylül është vëllai i tij. Ai u martua me Cüneyt dhe ata patën një vajzë të quajtur Güneş.

Kemal, personazhi kryesor i serialit, ka vdekur. Onur, personazhi i ri kryesor, u bashkua me serinë. Ai u largua nga seriali në fund të sezonit të gjashtë.

Bahar, aktori kryesor i serialit, u largua nga seriali. Në fund të sezonit të shtatë të ardhshëm, Cüneyt, aktori kryesor do te largohet nga seriali.

Opsioni 1

Opsioni 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *