Stambolli i Pameshirshem – Episodi 71

Stambolli i Pameshirshem, ku një luftë për ekzistencë që shtrihet nga Antakya në Stamboll do të dalë në ekran.

Seher, i cili jeton në Antakya me tre fëmijët e tij, kryqëzohet me Agah Karaçay, i cili është një nga gjigandët e

sektorit të logjistikës dhe është gjithashtu vendi i tij i lindjes, dhe kjo do t’i vërë të gjithë në një provë të re.

Shikim te kendshem…

Stambolli i Pameshirshem – Episodi 71 (12.03.2021)

Check Also

Stambolli i Pameshirshem

Stambolli i Pameshirshem – Episodi 92 (12.04.2021)

Agah Karaxhai është një sipërmarrës i suksesshëm, i cili ka marrë në ngarkim nipin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *