Shtepia ime Fati im – Episodi 27

Zeynep është një studente e re për drejtësi e cila është bllokuar midis dy jetës së saj të ndryshme dhe nënave të saj pritjet e të cilave janë krejtësisht të ndryshme nga ajo. Nga njëra anë, ajo shtypet nga sakrificat e nënës së saj, nga ana tjetër, përpiqet të mbajë ëndrrat e nënës së saj, e cila e rriti për të.

Ndërsa përpiqej të ruante ekuilibrin midis dy palëve për vite me radhë, Zeynep vazhdon të pyesë se kush është në të vërtetë dhe cila është vajza e familjes.

Kjo është pyetja e vetme për të cilën Zeynep nuk ka gjetur kurrë përgjigjen.

Propozimi për martesë që Zeynep mori nga i dashuri i saj në ditëlindjen e saj e tërheq nënën e saj nga frika e humbjes së saj plotësisht.

Ajo i bën presion Zejnepit që të martohet me dikë nga lagjja e saj e vjetër. Tani është koha që Zeynep të paguajë për sakrificat e nënës së saj. Fati i tij do ta tërheqë përsëri në shtëpinë ku ai lindi përsëri.

Shtepia ime Fati im – Episodi 27 (12.03.2021)

Opsioni 1

Opsioni 2

Check Also

Shtepia ime, Fati im – Promo Episodi 63

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *