Raporti midis “Defnes” dhe “Omerit” në jetën reale!

Në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar seriali turk “Emri im është engjëll”, serial ky i cili ka marrë vëmendje të madhe.

Pjesë e serialit janë aktor të njohur por, gjithashtu edhe emra të rinjë të kinematografisë turke.

Në mesin e tyre është edhe Rabia Soyturk në rolin e “Defnes”, dhe Mustafa Mert Koç në rolin e “Omerit”.

Në serial mes njëri-tjetrit ekziston një dashuri e madhe, e cila në disa raste është edhe e pamundur, por pas shumë sfidave ata janë martuar.

Raporti i tyre në jetën reale duket se nuk është shumë i mire, ata tashmë kanë larguar edhe nga rrjetet sociale njëri-tjetrtin.

Sipas mediave turke,”Defne” dhe “Omeri” ishin të lidhur edhe jashtë serialit, por ata tashmë kanë shuar të gjitha dyshimet

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *