“Ali Riza” bleu një tokë për 3 milion TL!

Tolga Sarıtaş, apo Ali Rizau i cili aktualisht është duke luajtur ne serialin ‘Ariza’,ku transmetohet në Show TV, po investon paratë  në pasuri të paluajtshme.

Aktori i suksesshëm kohët e fundit bleu një komplot nga Boyabağı Bay, i cili është i lidhur me fshatin Kösedere të Mirzmir.

Eshte  mësuar se Ali Riza po planifikonte të ndërtonte një shtëpi tokun ku bleu.

Thuhet se aktorii ka paguar rreth 3 milion lira per toke.

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *