Interes i madh nga bota për serialin televiziv “Trokit ne deren time”

Hande Erçel dhe Kerem Bürsin, ndajne rolet kryesore të serialit televiziv “Trokit ne deren time”, i cili ka bërë buje për suksesin e saj në rrjetet sociale  që nga dita e parë që filloi.

Ka tërheq vëmendjen nga vende të ndryshme të botës.

Aktoret e suksesshëm që morën dhurata nga shumë vende të botes, poashtu morën dhurata edhe nga Brazili.

Dy aktorët e suksesshëm, të cilët bashkëvepruan me fansat e tyre në çdo rast, hapën dhuratat e sjella nga anet e botes me të gjithë ekipin.

Check Also

Martohet “Meleku” dhe “Halili”

Aktualisht në ekranin e RTV21 është duke u transmetuar njëri prej serialeve më të shikuara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *