Seriali ME FAL

Seriali ME FAL – Episodi 1980 ( 12.03.2021)

Me fal

Feride dhe Cüneyt luajnë rolet kryesore, nga njëra anë, dhe Bahar dhe Kemal nga ana tjetër. Kemal dhe Cüneyt luajnë dy vëllezër e motra dhe të dy përpiqen të martohen me vajzën që duan. Në pjesët e mëvonshme të serisë, Kemal u përball me vështirësi të mëdha dhe arriti të martohej …

Read More »

Seriali ME FAL – Episodi 1979 ( 11.03.2021)

Me fal

Feride dhe Cüneyt luajnë rolet kryesore, nga njëra anë, dhe Bahar dhe Kemal nga ana tjetër. Kemal dhe Cüneyt luajnë dy vëllezër e motra dhe të dy përpiqen të martohen me vajzën që duan. Në pjesët e mëvonshme të serisë, Kemal u përball me vështirësi të mëdha dhe arriti të martohej …

Read More »

Seriali ME FAL – Episodi 1978 (10.03.2021)

Me fal

Feride dhe Cüneyt luajnë rolet kryesore, nga njëra anë, dhe Bahar dhe Kemal nga ana tjetër. Kemal dhe Cüneyt luajnë dy vëllezër e motra dhe të dy përpiqen të martohen me vajzën që duan. Në pjesët e mëvonshme të serisë, Kemal u përball me vështirësi të mëdha dhe arriti të martohej …

Read More »