Te reja

Pesë fotot mashtruese që u bënë të famshme

E përditshmja britanike The Guardian ka publikuar pesë fotot që nuk kanë ndodhur në të vërtetë, pasi ka pasur ndërhyrje me photoshop. Këto janë fotot mashtruese më të mira: Një ari, dy tripodë dhe katër burra duke vrapuar. Kjo në fakt është foto gjatë xhirimeve të një filmi në Kolorado …

Read More »